Van het jawoord naar de bruidstaart, van het symposium naar het diner, van het feestje naar het Centraal Station? De trams van lijn 10 kunnen overal in Rotterdam komen, zo lang er rails ligt.

Keurig op tijd houdt een historische tram van RoMeO halt op de Coolsingel, pal voor het Stadhuis. Familie en vrienden worden door de conducteur aan boord geholpen en als iedereen een plekje heeft vertrekt de tram, op weg naar de receptie, naar de kerk: u zegt het maar. In elk geval zal dit bijzondere ritje de bruiloftsgasten lang bijblijven. Het echtpaar kan nog jaren genieten van sfeervolle foto’s in het webalbum.

“Ik moet een gezelschap van A naar B vervoeren in hartje Rotterdam. Hoe doe ik dat?” U kunt natuurlijk een luxueuze touringcar inhuren, maar het kan ook net even anders. Een historische tram brengt uw gezelschap snel, comfortabel en veilig van symposium naar het diner, van de receptie naar het hotel, van de Beurs naar het station… afijn, vult u zelf maar in.

U ontvangt een grote groep zakenrelaties uit binnen- en buitenland. Trots laat u ze uw bedrijf zien. Maar de Maasstad mogen ze ook niet missen, vindt u. De Coolsingel, Blaak, de bruggen, het stadion: aan boord van een RoMeO-tram zien ze het allemaal aan zich voorbijtrekken. Desgewenst zorgen wij voor een gids die in geuren en kleuren vertelt over Rotterdam. Zelfs een hapje en een drankje behoren tot de mogelijkheden.

Tarieven
De verhuurtarieven voor onze trams variëren van € 495,00 tot € 595,00 exclusief 6% BTW

  • De vierasser uit 1931 met 22 zit- en 18 staanplaatsen kost € 495,00 voor anderhalf uur. Vervolguur (of deel daarvan): € 120,00. Het bijbehorend aanhangrijtuig met 34 zit- en 16 staanplaatsen kost € 295,00 voor anderhalf uur. Vervolguur (of deel daarvan): € 120,00.
  • De dubbelgelede tram (Düwag) uit 1965 met 55 zit- en 45 staanplaatsen kost € 545,00. Vervolguur (of deel daarvan): € 135,00.
  • De restauranttram met 36 zitplaatsen in coupé-opstelling kost € 595,00 voor anderhalf uur. Vervolguur (of deel daarvan): € 160,00.

U heeft de tram voor anderhalf uur beschikbaar waarbij u zelf de vertrektijd alsmede op- en afstapplaats en de te rijden route kunt bepalen. Voor ritten die beginnen of eindigen in de Beverwaard, Carnisselande, Charlois, Schiedam of Vlaardingen geldt een toeslag van € 100,00. Alle genoemde verhuurtarieven zijn exclusief 6% BTW.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zelf ook een tram huren? Neem dan contact met ons op. U kunt dagelijks na 10.00 uur bellen naar 06-53513630 voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook online contact met ons opnemen.

Let op dat het soms niet mogelijk is om een bepaalde speciale tram te huren ivm onderhoud van het materiaal.

Annulering
Bij annulering van een gereserveerde rit worden kosten in rekening gebracht. Binnen 7 dagen voor de dag van uitvoering van de gereserveerde rit wordt 10% van de ritprijs in rekening gebracht. Bij annulering op de dag van uitvoering van een gereserveerde rit wordt de volledige ritprijs in rekening gebracht.