LIJN 10
LIJN 10
HOP-ON HOP-OFF
MUSEUM
MUSEUM
BEKIJK ONZE HISTORISCHE TRAMS
LIJN 10
LIJN 10
TAKE A RIDE AND DISCOVER ROTTERDAM!

Stichting RoMeO

Stichting RoMeO heeft tot doel het levend houden van de geschiedenis van het openbaar vervoer in en rond Rotterdam en het bevorderen van de kennis daaromtrent. Stichting RoMeO laat de verzamelde voertuigen zowel rijdend door Rotterdam, zoals Lijn 10, zien aan het publiek en als statische objecten in het museumdeel van de remise Hillegersberg.

St R Tegels home Lijn 10 Hofplein
icon-example

Lijn 10

Ontdek Rotterdam met lijn 10! Lijn 10 is al meer dan 25 jaar dé toeristische zomertramlijn van Rotterdam. Vanuit de prachtige historische trams reis je langs de mooiste plekken van de stad.

LEES MEER

St R Tegels home 2 trams-1
icon-example

Museum

Alle historische Rotterdamse trams zijn onder één dak samengebracht in ons museum. Van maart tot en met oktober zijn de trams voor publiek opgesteld op de open museumdagen.

LEES MEER

St R Tegels home Lijn 10 vol
icon-example

Tram huren

Van het jawoord naar de bruidstaart, van het symposium naar het diner, van het feestje naar het Centraal Station? De trams van lijn 10 kunnen overal in Rotterdam komen, zo lang er rails ligt.

LEES MEER

Nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur dignissim fermentum sapien eget congue. Integer blandit cursus ex in vehicula. Suspendisse congue dui sapien, eu dignissim nisl placerat eu.

BIJZONDERE RITTEN
04-12-2017

A trip to remember! Rij mee door feestelijk verlicht Rotterdam met de Avondrit van Lijn 10 in een originele 'vierasser' uit 1931! Aan boord schenken we glühwein en warme chocolademelk in een speciale beker die u na afloop mee naar huis mag nemen.

Nieuwe website
29-11-2017

Onze website is vernieuwd! Naast de onderdelen Lijn 10, Museum en Tram huren is er vanaf nu ook een pagina voor Bijzondere ritten. Via deze pagina kunt u eenvoudig tickets bestellen voor bijvoorbeeld de avondritten komende decembermaand. 

Gewijzigde route Lijn 10
04-09-2017

Let op! Door werkzaamheden aan het spoor rijdt Lijn 10 een aangepaste route van 8 september tot en met 29 oktober! Benieuwd naar de aangepaste route? Kijk hier voor meer informatie.

9 september open museumdag
06-08-2016

Op zaterdag 9 september is het trammuseum geopend! Dit jaar staat het thema “Werken aan de infra” centraal. We laten onze historische werkwagens zien, en veel beeldmateriaal over het werken aan rail en bovenleiding.

Vintage Fietsenbeurs in remise

Stichting RoMeO

Ontdek Rotterdam met lijn 10!

Ontdek Rotterdam met LIJN 10!

Lijn 10 is al meer dan 25 jaar dé toeristische hop-on hop-off zomertramlijn van Rotterdam. Vanuit de prachtige historische trams reis je langs de mooiste plekken van de stad. Ga mee en bekijk het nieuwe centraal station van Rotterdam, de Markthal, de Euromast, de kubuswoningen, de Erasmusbrug, de Coolsingel, het prachtige oude westen en historisch Delfshaven.
Tijdens een rondrit van ongeveer een uur zie je de mooiste plekken van de stad!

Lees meer

PrintEmailPinterestLinkedinTwitterFacebook