« All Evenementen

juli 1 @ 10:00 am - 4:00 pm

| €5

Evenement Navigation

Het trammuseum is op zaterdag 1 juli weer voor het publiek geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ook worden er pendelritten verzorgd van de remise naar het Centraal Station v.v. Deze keer worden de pendelritten door bussen verzorgd, in verband met de werkzaamheden aan de wissels op het kruispunt Straatweg-Kleiweg

Bezoekers betalen 5 euro voor de toegang en de pendelrit, kinderen tot 12 jaar en 65 plus betalen 3 euro. RotterdamPashouders en kinderen onder de vier hebben gratis toegang.

Dit jaar staat het thema: “Werken aan de infra” centraal. We laten onze historische werkwagens zien, en veel beeldmateriaal over het werken aan rail en bovenleiding.

Het Rotterdams Trammuseum is te vinden aan de Kootsekade 19, in de remise Hillegersberg.

Datum:
juli 1