Lijn 10 is al meer dan 25 jaar dé toeristische zomertramlijn van Rotterdam. Vanuit de prachtige historische trams reis je langs de mooiste plekken van de stad. Ga mee en bekijk het nieuwe centraal station van Rotterdam, de Markthal, de Euromast, de kubuswoningen, de Erasmusbrug, de Coolsingel, het prachtige oude westen en historisch Delfshaven.

Het seizoen van Lijn 10 loopt van juni tot en met oktober. De trams rijden de overige maanden alleen bij speciale activiteiten. Zodra de nieuwe data en route bekend zijn worden ze op de website gezet.

Volg lijn 10 makkelijk en snel via Icon324523Twitter enIcon2123 Facebook. ukflag View this page in English

lijn_10

lijn10_1 lijn10_2

Wat kost het?
Voor een rit van ruim een uur betalen volwassenen € 9. Kinderen van 4 t/m 11 jaar en 65-plussers betalen slechts € 5. Een kaartje koop je bij de conducteur in de tram. Betalen kan contant, met pin of creditcard. Het kaartje is de hele dag geldig, dus stap onderweg zo vaak in en uit als je wilt en ontdek Rotterdam!

Welke route rijdt lijn 10?
Lijn 10 rijdt langs de mooiste delen van Rotterdam, in de buurt van het centrum van de wereldhavenstad.

Bezienswaardigheden langs de route zijn: 3) Rotterdam Centraal & Miniworld Rotterdam, 4) Oostplein, 5) Blaak (Markthal), 6) Rotterdam centrum (Lijnbaan, Koopgoot), 7) Historisch Delfshaven, 8) Scheepswerf De Delft 9) Euromast. Onderweg in- en uitstappen is geen probleem. Dat kan bij elke halte langs de hele route.

Lijn 10 huren?
De trams van lijn 10 zijn te huur voor bruiloften, groepsvervoer, feesten of andere gelegenheden. De trams kunnen overal in Rotterdam komen, zolang er rails liggen. Lees meer