LIJN 10
LIJN 10
HOP-ON HOP-OFF
MUSEUM
MUSEUM
BEKIJK ONZE HISTORISCHE TRAMS
TRAM HUREN
TRAM HUREN
VERVOER UW GEZELSCHAP DOOR ROTTERDAM

Stichting RoMeO

Stichting RoMeO heeft tot doel het levend houden van de geschiedenis van het openbaar vervoer in en rond Rotterdam en het bevorderen van de kennis daaromtrent. Stichting RoMeO laat de verzamelde voertuigen zowel rijdend door Rotterdam, zoals Lijn 10, zien aan het publiek en als statische objecten in het museumdeel van de remise Hillegersberg.

Lijn 10
icon-example

Lijn 10

Ontdek Rotterdam met lijn 10! Lijn 10 is al meer dan 25 jaar dé toeristische zomertramlijn van Rotterdam. Vanuit de prachtige historische trams reis je langs de mooiste plekken van de stad.

LEES MEER

Museum
icon-example

Museum

Alle historische Rotterdamse trams zijn onder één dak samengebracht in ons museum. Van maart tot en met oktober zijn de trams voor publiek opgesteld op de open museumdagen.

LEES MEER

Tram huren
icon-example

Tram huren

Van het jawoord naar de bruidstaart, van het symposium naar het diner, van het feestje naar het Centraal Station? De trams van lijn 10 kunnen overal in Rotterdam komen, zo lang er rails ligt.

LEES MEER

Nieuws

Start rijseizoen Lijn
16-03-2018

Op 28 april start Lijn 10 weer. Volg ons op Facebook en op www.stichtingromeo.nl voor de feestelijke start en de nieuwe route!

Open Museumdagen
06-03-2018

Openstelling Trammuseum in 2018! Hieronder treft u de openingsdagen en tijden RoMeO Tramdagen. Graag tot dan!

Ontdek Rotterdam met LIJN 10!

Lijn 10 is al meer dan 25 jaar dé toeristische hop-on hop-off zomertramlijn van Rotterdam. Vanuit de prachtige historische trams reis je langs de mooiste plekken van de stad. Ga mee en bekijk het nieuwe centraal station van Rotterdam, de Markthal, de Euromast, de kubuswoningen, de Erasmusbrug, de Coolsingel, het prachtige oude westen en historisch Delfshaven.
Tijdens een rondrit van ongeveer een uur zie je de mooiste plekken van de stad!

Lees meer

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook