LIJN 10
LIJN 10
HOP-ON HOP-OFF
MUSEUM
MUSEUM
BEKIJK ONZE HISTORISCHE TRAMS
TRAM HUREN
TRAM HUREN
VERVOER UW GEZELSCHAP DOOR ROTTERDAM

Stichting RoMeO

Stichting RoMeO heeft tot doel het levend houden van de geschiedenis van het openbaar vervoer in en rond Rotterdam en het bevorderen van de kennis daaromtrent. Stichting RoMeO laat de verzamelde voertuigen zowel rijdend door Rotterdam, zoals Lijn 10, zien aan het publiek en als statische objecten in het museumdeel van de remise Hillegersberg.

Lijn 10
icon-example

Lijn 10

Ontdek Rotterdam met lijn 10! Lijn 10 is al meer dan 25 jaar dé toeristische zomertramlijn van Rotterdam. Vanuit de prachtige historische trams reis je langs de mooiste plekken van de stad.

LEES MEER

Museum
icon-example

Museum

Alle historische Rotterdamse trams zijn onder één dak samengebracht in ons museum. Van maart tot en met oktober zijn de trams voor publiek opgesteld op de open museumdagen.

LEES MEER

Tram huren
icon-example

Tram huren

Van het jawoord naar de bruidstaart, van het symposium naar het diner, van het feestje naar het Centraal Station? De trams van lijn 10 kunnen overal in Rotterdam komen, zo lang er rails ligt.

LEES MEER

Nieuws

Klaarmaken voor het nieuwe jaar!
24-02-2018

Alle conducteurs en bestuurders van Stichting RoMeO moeten voldoen aan strenge eisen. Samen vormen zij de veiligheidsketen in onze historische voertuigen. Daarvoor worden zij allemaal jaarlijks getraind en moeten zij hun certificering vernieuwen.

Metro tijdelijk naar Blaak
08-02-2018

Maandag 5 februari is de oudste metro van Rotterdam opgeladen op een vrachtauto. Dinsdag de 6e na de ochtendspits is deze zorgvuldig gerestaureerde wagen voorzichtig naar de metro remise aan de Kralingse Zoom gebracht. 

Ontdek Rotterdam met LIJN 10!

Lijn 10 is al meer dan 25 jaar dé toeristische hop-on hop-off zomertramlijn van Rotterdam. Vanuit de prachtige historische trams reis je langs de mooiste plekken van de stad. Ga mee en bekijk het nieuwe centraal station van Rotterdam, de Markthal, de Euromast, de kubuswoningen, de Erasmusbrug, de Coolsingel, het prachtige oude westen en historisch Delfshaven.
Tijdens een rondrit van ongeveer een uur zie je de mooiste plekken van de stad!

Lees meer

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook