LIJN 10
LIJN 10
HOP-ON HOP-OFF
MUSEUM
MUSEUM
BEKIJK ONZE HISTORISCHE TRAMS
TRAM HUREN
TRAM HUREN
VERVOER UW GEZELSCHAP DOOR ROTTERDAM

Trams van RoMeO

Wij hebben verschillende trams beschikbaar voor verhuur. Bekijk hier welke bijzondere trams u kunt huren om uw gezelschap op unieke wijze door Rotterdam te vervoeren!

Tram Rotterdam huren
icon-example

Vierasser (1931)

De vierasser biedt 22 zit- en 18 staanplaatsen, door aankoppeling van een aanhangrijtuig uit te breiden met 34 zitplaatsen en 16 staanplaatsen. In 1931 deed de tram met middenbalkon zijn intrede bij het Rotterdams trambedrijf. De vierasser werd destijds beschouwd als de modernste tram van Europa en heeft ruim 35 jaar dienst gedaan.

Duwag tram huren Rotterdam
icon-example

Düwag (1965)

De Düwag biedt 55 zitplaatsen. Halverwege de jaren zestig werd met weemoed afscheid genomen van de allerlaatste vierasser. Zijn vervanger werd geleverd door de Duitse firma Düwag. De RET bestelde bijna honderd stuks van dit tramtype dat decennialang een bekende verschijning was op het Rotterdamse tramnetwerk.

Haventram huren
icon-example

Haventram (1965)

De Haventram biedt eveneens 55 zitplaatsen. Deze Düwag met nummer 368 is in 1980 voorzien van haventhema. Op de tram is een oude sleepboot uit de Rotterdamse haven te zien. Een uiterlijk dat in de havenstad natuurlijk niet mag ontbreken.

Tingeling tram huren
icon-example

Tingeling (1969)

Ook de Tingeling biedt 55 zitplaatsen. Het is een tram die je niet makkelijk over het hoofd zal zien. In 1976 reed er voor het eerst Tingeling door de stad. Die ging in 1987 naar de sloop. In 2001 werd opnieuw een tram voorzien van dit ludieke ontwerp. Na een uitstapje naar het Amsterdams Openbaar Vervoer Museum keerde de tram in 2004 terug naar Rotterdam.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook